Zo optimaliseer je de flow in je bedrijfsrestaurant

Een vlotte doorstroming is de ruggengraat van elk goed draaiend bedrijfsrestaurant. Geen chaos of opstoppingen, wel een efficiënte service die je medewerkers ten goede komt én lange wachtrijen tijdens de lunchpauze voorkomt. 

Met de juiste inrichting en opstelling van serveermodules en doordachte looproutes creëer je niet alleen rust in de keuken, maar ook tevreden klanten aan het buffet. Ook een slim beheer van porselein, glaswerk, bestek en keukenmateriaal is essentieel. Klaar om je bedrijfsrestaurant futureproof te maken? Met deze doeltreffende technieken creëer je een optimale flow in jouw bedrijfsrestaurant.

3 tips voor een efficiënte doorstroming:

  1. Gebruik bord- en plateaudispensers
    Maak het je bezoekers en team gemakkelijk. Met praktische dispensers grijp je nooit mis en behoud je de snelheid aan het begin van de lijn. 

  2. Kies voor flexibele warmhoudmodules
    Sluit de warmhoudmodules niet op water aan, zodat je deze op de meest handige plaats kan installeren. 

  3. Vereenvoudig je afruimstations
    Mobiele afruimstations maken het afruimen eenvoudiger en sneller. Na de lunchpauze vindt iedereen eenvoudig plaats om gebruikt bestek en servies te deponeren. 

©B.PRO

B.PRO heeft alles voor een optimale flow

In ons gamma van B.PRO vind je tal van oplossingen die naadloos aansluiten bij de noden van bedrijfsrestaurants. Denk aan dienbladen, transportwagens, opschepsystemen, bordenstapelaars en voedselverdeelbanden. Deze oplossingen creëren een optimale flow in elk bedrijfsrestaurant.

Bekijk de cataloog van B.PRO

 

Benieuwd naar de oplossingen voor jouw bedrijfsrestaurant? 

Bij Demuynck-Verrax gaan we samen met jou op zoek naar de apparatuur en technieken die perfect aansluiten bij de individuele behoeften en noden van jouw bedrijfsrestaurant en haar gebruikers. Contacteer ons voor meer info en/of een offerte op maat.

Volgende
Volgende

Wetgeving voor gescheiden afvalsortering in bedrijven