Checklist restaurant:

Wat heb je nodig bij de opstart van een nieuwe horecazaak?

Een horecazaak starten is niet vanzelfsprekend. Er is heel wat waaraan je moet denken. Bij Demuynck-Verrax hebben we doorheen de jaren veel ervaring opgebouwd in de markt van de gedekte tafel. Daarom stelden we een checklist op met tafel- en keukenmateriaal dat elke - startende - zaak nodig heeft.

Hunters_and_Gatherers_Intro_Motiv_2-3_Forage_Kitchen_sRGB.jpeg

Checklist

De advieslijst of checklist is opgemaakt aan de hand van bepaalde productcategorieën - porselein, bestek, glaswerk, keukenmateriaal, e.d. - die u zeker nodig heeft voor het opstarten van uw nieuwe zaak.

Deze lijst zal u helpen met de budgettering, de inrichting van uw zaak en ook met de continuïteit van latere aankopen. Kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit worden dus gegarandeerd.

U kunt eenvoudig de verschillende productcategorieën overlopen en nagaan of u overal aan gedacht heeft zodat de opstart van uw zaak vlekkeloos kan verlopen.

Wij hebben in onze advieslijst gekozen voor duurzame, originele, leuk en vernieuwende artikelen. De keuze van de producten, vormgeving en kleur zijn uiteraard persoonlijk en kunnen aangepast worden afhankelijk van uw smaak en inrichting. Deze checklist hebben we gebaseerd op een nieuwe zaak van 100 personen.

Heeft u nog vragen in verband met deze checklist of wil je graag persoonlijk advies of een offerte op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren adviseurs helpen je graag persoonlijk verder.

Download de checklist

De checklist is gebaseerd op een nieuwe zaak van 100 personen. De producten kunnen rechtstreeks bekeken worden op de webshop.